Medicinski potpomognuta oplodnja MPO
Usluge Medicinski potpomognuta oplodnja

Medicinski potpomognuta oplodnja

Medicinski potpomognuta oplodnja
Medicinski potpomognuta oplodnja
Od 2006. godine
poliklinika ima najopremljeniji i najuspješniji laboratorij za medicinski potpomognutu oplodnju (MPO) u regiji, potpuno opremljen za izvođenje svih metoda in vitro oplodnje.
3178
djece rođeno iz IVF-a
7566
IVF postupaka
15
godina iskustva u MPO
MPO
Poliklinika Cito je licencirana od Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske za izvođenje svih vrsta MPO (IVF, ICSI i ET) i pohranu spolnih stanica, tkiva i zametaka
MPO laboratorij Poliklinike Cito zadovoljava najviše standarde sigurnosti i kvalitete za tkiva i stanice po odredbi Europske direktive o tkivima i stanicama

Medicinski potpomognuta oplodnja (MPO)

je postupak koji mnogi parovi koriste u pokušaju da ostvare svoj san o roditeljstvu. Naime, začeće nije uvijek jednostavan proces, a neplodnost je često uzrok tome. Liječenje ne mora nužno biti kompliciran postupak. Kod određenog broja pacijenta, ovisno o uzroku, potrebne su samo manje intervencije poput indukcije ovulacije da bi se trudnoća ostvarila. Kod nekih mogu biti potrebne visokospecijalizirane metode medicinski potpomognute oplodnje kao što je in vitro oplodnja (IVF), intracitoplazmatska injekcija spermija (ICSI), intrauterina inseminacija. S obzirom na uspješnost postupaka potpomognute oplodnje i sreću koju mnogi parovi doživljavaju kada konačno uspiju zatrudnjeti, sve više parova se odlučuje na ovaj korak.

U Poliklinici Cito specijalizirani smo za liječenje svih vrsta neplodnosti. Posjedovanjem operacijske dvorane možemo liječiti i kirurške uzroke te najteže slučajeve muške neplodnosti uz pomoć zahvata MicroTESE/TESA. Pacijentima želimo olakšati da se tijekom ovog emocionalnog i stresnog razdoblja osjećaju što ugodnije stoga smo uvijek dostupni za savjete i podršku tijekom cijelog procesa, bilo da je u pitanju priprema za postupak potpomognute oplodnje, tijekom samog postupka ili nakon njega. Tim iskusnih liječnika, embriologa te medicinskog osoblja brine o vašim potrebama i željama kako bi omogućili najbolje moguće iskustvo u procesu MPO - medicinski potpomognute oplodnje.

Više o MPO
Dijagnoza i liječenje neplodnosti

Metode medicinski potpomognute oplodnje

Osim najčešćih oblika medicinski potpomognute oplodnje kao što su in vitro fertilizacija (IVF) te intrauterina inseminacija (AIH/IUI) nudimo i napredne metode ICSI te IMSI. Liječimo i mušku neplodnost, uz zahvat MicroTESE/TESA.

Saznajte više
Obrada muške neplodnosti

Neplodnost

Brojni su čimbenici rizika koji uzrokuju neplodnost kod parova. Među najčešćim uzrocima neplodnosti kod žena spadaju patologije maternice kao što su miomi, polipi, endometrioza, sindrom policističnih jajnika, hormonski disbalans.

Saznajte više
IVF

IVF

In vitro fertilizacija (IVF) odnosi se na jednu od metoda MPO-a, osmišljenu kako bi liječili parove s neplodnošću. Prije postupka IVF-a potrebno je proći kroz proces procjene plodnosti a zatim s našim stručnjacima planirati početak IVF ciklusa.

Saznajte više
Lab Procedures

Postupci u laboratoriju

S Clean Room tehnologijom zadovoljavamo najviše standarde sigurnosti u kontroli rada s tkivima i stanicama. Uz vrhunske embriologe i nova tehnološka dostignuća naš embriološki laboratorij je opremljen „state of the art“ uređajima.

Saznajte više
Pacijenti o nama

Izuzetno pozitivno iskustvo. Profesionalni tim kojem vjerujem. Profesionalno i povoljno.

Ivna M.
28 Prosinca 2021

Već 18 godina sam zadovoljan korisnik Poliklinike Cito! Pozdrav dr. Poljaku i sestri Janji!

Vlatka G.
02 Ožu 2022
01
01
Naš tim liječnika
Primarius mr.sc. Boris Poljak, dr.med.
Specijalist ginekologije i porodništva
Subspecijalist ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije
dr.poljak@cito.hr
Doc.Dr.sc. Nađa Aračić, dr.med
Specijalist ginekologije i porodništva
Subspecijalist ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije
dr.aracic@cito.hr
Ante Mršić, dr.med.
Specijalist ginekologije i porodništva
Subspecijalist ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije
dr.mrsic@cito.hr
Petar Poljak, dr.med
Specijalist ginekologije i porodništva
Subspecijalist ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije
dr.petar.poljak@cito.hr
Želite pitati naše liječnike? Ostavite nam poruku ili nas nazovite, mi smo tu da Vam pomognemo
Pošalji poruku

Pošalji poruku

"*" označava obavezna polja

Skriven
*
scroll to top arrow