Novosti Detalji Novosti
Detalji Novosti
Detalji Novosti

3m

read

Otvoreni novi odjeli s preuzimanjem specijalne bolnice Salus ST

U rujnu 2014. godine Poliklinika CIto preuzela je Specijalnu bolnicu Salus ST, čime je naš prostor proširen za dodatnih 500m2.

Otvorene su ambulante za urologiju, kirurgiju i anesteziologiju, te dnevnu bolnicu s 4 apartmana

Hospital room operation equipment

 

Osim toga, u svibnju 2015. godine opremili smo novi, još moderniji i bolje opremljeni laboratorij za medicinski potpomognutu oplodnju.

Opremanjem novog laboratorija pomno je odabran svaki detalj kako bi se povećale šanse za trudnoću. Laboratorij je smješten u sredini novog prostora, izoliran od svih ostalih prostorija zračnom bravom, zidovi su izrađeni od antibakterijskih ploča koje se koriste u tehnologiji čistih soba, a boje i ljepila koja se koriste u gradnji odabrana su tako da sadrže minimalne količine otrovnih tvari.

 

 

Osim toga, prije puštanja u rad s pacijentima, prostori laboratorija se zagrijavaju i zrak u njima se kontinuirano filtrira 8 tjedana (tzv. burn out), čime se uklanjaju svi mogući tragovi toksičnih spojeva. Tri serije vanjskih filtera i jedan unutarnji filter čiste zrak od prašine, smoga, spora, bakterija, virusa i organskih tvari. Pročišćeni zrak pod tlakom od 20 Ps uvodi se u laboratorij s 20-30 izmjena zraka na sat. Prostorije uz laboratorij imaju niži tlak pročišćenog zraka tako da zrak uvijek izlazi iz laboratorija. Na taj je način proces uzgoja spolnih stanica i embrija potpuno zaštićen od vanjskih utjecaja.

 

 

Želite pitati naše liječnike? Ostavite nam poruku ili nas nazovite, mi smo tu da Vam pomognemo
scroll to top arrow