Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
1. Opći uvjeti

Pristupanjem i narudžbom u Poliklinici Cito potvrđujete da ste suglasni s uvjetima pružanja usluge sadržanim u dolje navedenim Uvjetima i odredbama. Ovi se uvjeti primjenjuju na cjelokupnu web stranicu i bilo koju e-poštu ili drugu vrstu komunikacije između vas i Poliklinike Cito.

Tim Poliklinike Cito ni pod kojim uvjetima neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu, neizravnu, posebnu, slučajnu ili posljedičnu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, gubitak podataka ili dobiti, koji proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na ove stranice, čak i ako je tim Poliklinike Cito ili ovlašteni predstavnik obaviješten o mogućnosti takve štete. Ako vaša upotreba materijala s ove stranice rezultira potrebom za servisiranjem, popravkom ili ispravkom opreme ili podataka, preuzimate sve njihove troškove.

Poliklinika Cito neće biti odgovorna za bilo kakav ishod koji se može dogoditi tijekom korištenja naših resursa. Zadržavamo pravo promjene cijena i politike korištenja resursa u bilo kojem trenutku.

2. Licenca

Poliklinika Cito vam daje opozivu, neisključivu, neprenosivu, ograničenu licencu za preuzimanje, instalaciju i korištenje web stranice strogo u skladu s uvjetima ovog Ugovora.

Ovi Uvjeti i odredbe su ugovor između vas i Poliklinike Cito (koji se u ovim Uvjetima nazivaju “Poliklinika Cito”, “mi”, “mi” ili “naš”), pružatelja web stranice Poliklinike Cito i usluga dostupnih s web stranice Poliklinike Cito (koje se u ovim Uvjetima zajednički nazivaju „Usluga Poliklinike Cito“).

Slažete se s tim Uvjetima i odredbama. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima, nemojte koristiti uslugu Poliklinike Cito. U ovim Uvjetima i odredbama, "vi" se odnosi i na vas kao pojedinca i na entitet koji predstavljate. Ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta i odredbi, zadržavamo pravo otkazati vaš račun ili blokirati pristup vašem računu bez prethodne obavijesti.

3. Definicije i ključni pojmovi

Kako bismo pomogli što jasnije objasniti stvari u ovim Uvjetima i odredbama, svaki put kada se bilo koji od ovih uvjeta spominje, strogo su definirani kao:

 • Kolačić: mala količina podataka koje generira web stranica i sprema ih vaš web preglednik. Koristi se za identifikaciju vašeg preglednika, pružanje analitike, pamćenje informacija o vama kao što su vaše jezične postavke ili podaci za prijavu.
 • Tvrtka: kada se u ovoj politici spominje “Tvrtka”, “mi”, “nas” ili “naš”, to se odnosi na Polikliniku CIto, Moliških Hrvata 4, 21000 Split koja je odgovorna za vaše podatke prema ovim Uvjetima i odredbama.
 • Država: gdje se nalazi Poliklinika Cito ili vlasnici/osnivači Poliklinike Cito, u ovom slučaju Hrvatska.
 • Uređaj: bilo koji uređaj povezan s internetom kao što je telefon, tablet, računalo ili bilo koji drugi uređaj koji se može koristiti za posjet Poliklinici Cito i korištenje usluga.
 • Usluga treće strane: odnosi se na oglašivače, sponzore natjecanja, promotivne i marketinške partnere i druge koji pružaju naš sadržaj ili čiji proizvodi ili usluge mislimo da bi vas mogli zanimati.
 • Web stranica: stranica Poliklinike Cito.” kojoj se može pristupiti putem ovog URL-a: www.cito.hr
 • Vi: osoba ili subjekt koji je registriran u Poliklinici Cito za korištenje Usluga.
 • Usluga: odnosi se na uslugu koju pruža Poliklinika Cito kako je opisano u relativnim uvjetima (ako je dostupno) i na ovoj platformi.
 • Usluga treće strane: odnosi se na oglašivače, sponzore natjecanja, promotivne i marketinške partnere i druge koji pružaju naš sadržaj ili čiji proizvodi ili usluge mislimo da bi vas mogli zanimati.
 • Web stranica: stranica Poliklinike Cito.” kojoj se može pristupiti putem ovog URL-a: www.cito.hr
 • Vi: osoba ili subjekt koji je registriran u Poliklinici Cito za korištenje Usluga.
4. Ograničenja

Slažete se da nećete i nećete dopustiti drugima da:

 • Licencirati, prodavati, iznajmljivati, davati u zakup, dodijeliti, distribuirati, prenositi, hostirati, outsource, otkriti ili na drugi način komercijalno iskorištavati web stranicu ili učiniti platformu dostupnom bilo kojoj trećoj strani.
 • Modificirati, izraditi izvedene radove, rastaviti, dešifrirati, obrnuti kompajliranje ili obrnuti inženjering bilo kojeg dijela web stranice.
 • Uklonite, izmijenite ili prikrijte bilo koju obavijest o vlasništvu (uključujući bilo koju obavijest o autorskom pravu ili žigu) Poliklinike Cito ili njezinih podružnica, partnera, dobavljača ili davatelja licence web stranice.
5. Politika povrata i povrata novca

Hvala na kupovini u Poliklinici Cito. Cijenimo činjenicu da volite kupovati stvari koje gradimo. Također želimo biti sigurni da imate korisno iskustvo dok istražujete, ocjenjujete i kupujete naše proizvode.

Kao i za svako kupovno iskustvo, postoje uvjeti koji se odnose na transakcije u Poliklinici Cito. Bit ćemo onoliko kratki koliko će naši odvjetnici dopustiti. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da narudžbom ili kupnjom u Poliklinici Cito prihvaćate uvjete zajedno s Poliklinikom Cito.”

Ako, iz bilo kojeg razloga, niste u potpunosti zadovoljni s bilo kojom dobrom ili uslugom koju pružamo, ne ustručavajte se kontaktirati nas i mi ćemo razgovarati o bilo kojem problemu kroz koji prolazite s našim proizvodom.

6. Vaši prijedlozi

Sve povratne informacije, komentari, ideje, poboljšanja ili prijedlozi (zajedno, "prijedlozi") koje date Poliklinici Cito u vezi s web-stranicom ostaju isključivo i isključivo vlasništvo Poliklinike Cito.

Poliklinika Cito može slobodno koristiti, kopirati, mijenjati, objavljivati ili redistribuirati Prijedloge u bilo koju svrhu i na bilo koji način bez ikakvog priznanja ili bilo kakve naknade za vas.

7. Vaš pristanak

Ažurirali smo naše Uvjete i odredbe kako bismo vam pružili potpunu transparentnost o tome što se postavlja kada posjetite našu stranicu i kako se ona koristi. Korištenjem naše web stranice, registracijom računa ili kupnjom pristajete na naše Uvjete i odredbe.

8. Veze na druge web stranice

Ovi Uvjeti i odredbe odnose se samo na Usluge. Usluge mogu sadržavati poveznice na druge web stranice kojima Poliklinika Cito ne upravlja niti ih kontrolira. Nismo odgovorni za sadržaj, točnost ili mišljenja izražena na takvim web stranicama, a takva web-mjesta ne istražujemo, ne nadziremo ili provjeravamo točnost ili potpunost s naše strane. Imajte na umu da naši Uvjeti i odredbe više nisu na snazi kada koristite vezu za prelazak s Usluga na drugu web stranicu. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj web stranici, uključujući one koje imaju vezu na našoj platformi, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te web stranice. Takve treće strane mogu koristiti vlastite kolačiće ili druge metode za prikupljanje podataka o vama.

9. Kolačići

Poliklinika Cito koristi "kolačiće" za identifikaciju područja naše web stranice koja ste posjetili. Kolačić je mali dio podataka koji vaš web preglednik pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj. Koristimo kolačiće za poboljšanje performansi i funkcionalnosti naše web stranice, ali nisu bitni za njihovu upotrebu. Međutim, bez ovih kolačića, određene funkcije poput videozapisa mogu postati nedostupne ili ćete morati unijeti svoje podatke za prijavu svaki put kada posjetite web stranicu jer se ne bismo mogli sjetiti da ste se prethodno prijavili. Većina web preglednika može se postaviti tako da onemogućuje korištenje kolačića. Međutim, ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći ispravno ili uopće pristupiti funkcionalnosti na našoj web stranici. Nikada ne stavljamo osobne podatke u kolačiće.

10. Promjene naših uvjeta i odredbi

Vi to potvrđujete i slažete se može prestati (trajno ili privremeno) pružati uslugu (ili bilo koje značajke unutar usluge) vama ili korisnicima općenito na po vlastitom nahođenju, bez prethodne obavijesti. Možete prestati koristiti uslugu u bilo kojem trenutku. Ne morate posebno informirati kada prestanete koristiti Uslugu. Prihvaćate i slažete se da ako onemogućili pristup vašem računu, možda ćete biti spriječeni
od pristupa Usluzi, detaljima vašeg računa ili bilo kojim datotekama ili drugim materijalima koji se nalaze na vašem računu.

Ako odlučimo promijeniti naše Uvjete i odredbe, objavit ćemo te promjene na ovoj stranici i/ili ažurirati datum izmjene Uvjeta u nastavku.

11. Izmjene naše web stranice

Poliklinika Cito zadržava pravo izmijeniti, obustaviti ili prekinuti, privremeno ili trajno, web stranicu ili bilo koju uslugu na koju se povezuje, sa ili bez obavijesti i bez odgovornosti prema vama.

12. Ažuriranja naše web stranice

Poliklinika Cito može s vremena na vrijeme pružiti poboljšanja ili poboljšanja značajki/funkcionalnosti web stranice, što može uključivati zakrpe, ispravke pogrešaka, ažuriranja, nadogradnje i druge izmjene (“Ažuriranja”).

Ažuriranja mogu izmijeniti ili izbrisati određene značajke i/ili funkcije web stranice. Slažete se da Poliklinika Cito ima novu obvezu (i) pružiti vam bilo kakva ažuriranja ili (ii) nastaviti pružati ili omogućiti bilo koje posebne značajke i/ili funkcije web stranice za vas.

Nadalje, suglasni ste da će se sva ažuriranja (i) smatrati sastavnim dijelom web stranice i (ii) podložna odredbama i uvjetima ovog Ugovora.

13. Usluge trećih strana

Možemo prikazati, uključiti ili učiniti dostupnim sadržaj trećih strana (uključujući podatke, informacije, aplikacije i druge usluge proizvoda) ili pružiti poveznice na web stranice ili usluge trećih strana (“Usluge trećih strana”).

Prihvaćate i suglasni ste da Poliklinika Cito neće biti odgovorna za bilo koje Usluge trećih strana, uključujući njihovu točnost,       , pravodobnost, valjanost, usklađenost s autorskim pravima, zakonitost, pristojnost, kvalitetu ili bilo koji drugi aspekt. Poliklinika Cito ne preuzima i neće imati nikakvu odgovornost ili odgovornost prema vama ili bilo kojoj drugoj osobi ili entitetu za bilo koje Usluge treće strane.

Usluge trećih strana i veze do njih pružaju se isključivo kao pogodnost za vas i vi im pristupate i koristite ih u potpunosti na vlastitu odgovornost i podložno uvjetima i odredbama takvih trećih strana.

14. Term and Termination

Ovaj Ugovor ostaje na snazi dok ga vi ili Poliklinika Cito ne raskinete.

Poliklinika Cito može, prema vlastitom nahođenju, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga ili bez razloga, suspendirati ili raskinuti ovaj Ugovor sa ili bez prethodne obavijesti.

Ovaj Ugovor prestaje odmah, bez prethodne obavijesti Poliklinike Cito, u slučaju da se ne pridržavate bilo koje odredbe ovog Ugovora. Također možete raskinuti ovaj Ugovor brisanjem web stranice i svih njezinih kopija sa svog računala.

Nakon raskida ovog Ugovora, prestat ćete koristiti web stranicu i izbrisati sve kopije web stranice sa svog računala.

Raskid ovog Ugovora neće ograničiti nijedno od prava ili pravnih lijekova Poliklinike Cito po zakonu ili pravičnosti u slučaju da vi (tijekom trajanja ovog Ugovora) prekršite bilo koju od vaših obveza prema ovom Ugovoru.

15. Obavijest o kršenju autorskih prava

Ako ste vlasnik autorskih prava ili agent takvog vlasnika i vjerujete da bilo koji materijal na našoj web stranici predstavlja kršenje vaših autorskih prava, obratite nam se navodeći sljedeće podatke: (a) fizički ili elektronički potpis vlasnika autorskih prava ili osobe ovlaštene za djelovati u njegovo ime; (b) identifikaciju materijala za koji se tvrdi da krši prava; (c) vaše kontakt podatke, uključujući vašu adresu, broj telefona i e-mail; (d) vašu izjavu da u dobroj vjeri vjerujete da korištenje materijala nije odobreno od strane vlasnika autorskih prava; i (e) izjavu da su informacije u obavijesti točne i, pod prijetnjom kazne za krivokletstvo, ovlašteni ste djelovati u ime vlasnika.

16. Obeštećenje

Suglasni ste da ćete Polikliniku Cito i njezine roditelje, podružnice, podružnice, službenike, zaposlenike, agente, partnere i davatelje licenci (ako ih ima) obeštetiti i držati bezopasnim od bilo kakvog zahtjeva ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade, zbog ili koji proizlaze iz vašeg: (a) korištenje web stranice; (b) kršenje ovog Ugovora ili bilo kojeg zakona ili propisa; ili (c) kršenje bilo kojeg prava treće strane.

17. Bez jamstva

Internetska stranica vam se pruža “KAKO JESTE” i “KAKO DOSTUPNO” i sa svim greškama i nedostacima bez jamstva bilo koje vrste. U maksimalnoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, Poliklinika Cito, u svoje ime i u ime svojih povezanih društava i svojih i njihovih odgovarajućih davatelja licenci i pružatelja usluga, izričito se odriče svih jamstava, bilo izričitih, impliciranih, zakonskih ili drugih, u pogledu web stranicu, uključujući sva implicirana jamstva o mogućnosti prodaje, prikladnosti za određenu namjenu, naslovu i nekršenju, te jamstva koja mogu proizaći iz poslovanja, tijeka izvedbe, korištenja ili trgovačke prakse. Bez ograničenja na gore navedeno, Poliklinika Cito ne daje nikakva jamstva ili obveze, te ne daje nikakve izjave da će web stranica zadovoljiti vaše zahtjeve, postići željene rezultate, biti kompatibilna ili raditi s bilo kojim drugim softverom, sustavima ili uslugama, raditi bez prekida , zadovoljiti sve standarde izvedbe ili pouzdanosti ili biti bez grešaka ili da se sve pogreške ili nedostaci mogu ili će ispraviti.

Bez ograničavanja prethodno navedenog, ni Poliklinika Cito ni bilo koji davatelj Poliklinike Cito ne daju bilo kakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili implicirane: (i) u vezi s radom ili dostupnošću web stranice, ili uključenih informacija, sadržaja i materijala ili proizvoda na njemu; (ii) da će web stranica biti neprekidna ili bez grešaka; (iii) u pogledu točnosti, pouzdanosti ili valute bilo koje informacije ili sadržaja koji se pružaju putem web stranice; ili (iv) da web stranica, njezini poslužitelji, sadržaj ili e-mailovi poslani iz Poliklinike Cito ili u ime Poliklinike Cito ne sadrže viruse, skripte, trojanske konje, crve, zlonamjerni softver, vremenske bombe ili druge štetne komponente.

Neke jurisdikcije ne dopuštaju isključenje ili ograničenja impliciranih jamstava ili ograničenja primjenjivih zakonskih prava potrošača, tako da se neka ili sva gore navedena isključenja i ograničenja možda ne odnose na vas.

18. Ograničenje odgovornosti

Bez obzira na bilo kakvu štetu koju biste mogli pretrpjeti, cjelokupna odgovornost Poliklinike Cito i bilo kojeg od njezinih dobavljača prema bilo kojoj odredbi ovog Ugovora i vaš isključivi pravni lijek za sve gore navedeno bit će ograničeni na iznos koji ste stvarno platili za web stranicu.

U maksimalnoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom, ni u kojem slučaju Poliklinika Cito ili njezini dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu posebnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na, štetu zbog gubitka dobiti, za gubitak podataka ili druge informacije, za prekid poslovanja, za osobnu ozljedu, za gubitak privatnosti koji proizlazi iz ili na bilo koji način povezan s korištenjem ili nemogućnošću korištenja web stranice, softvera treće strane i/ili hardvera treće strane koji se koristi s web-mjesto , ili na drugi način u vezi s bilo kojom odredbom ovog Ugovora), čak i ako je Poliklinika Cito ili bilo koji dobavljač obaviješten o mogućnosti takve štete, čak i ako pravni lijek ne ispuni svoju bitnu svrhu.

Neke države/jurisdikcije ne dopuštaju isključenje ili ograničenje slučajne ili posljedične štete, tako da se gore navedeno ograničenje ili isključenje možda ne odnosi na vas.

19. Odvojivost

Ako se bilo koja odredba ovog Ugovora smatra neprovedivom ili nevaljanom, takva će se odredba promijeniti i tumačiti kako bi se ostvarili ciljevi takve odredbe u najvećoj mogućoj mjeri prema primjenjivom zakonu, a preostale odredbe će i dalje biti na snazi i učinku.

Ovaj Ugovor, zajedno s Politikom privatnosti i svim drugim pravnim obavijestima koje Poliklinika Cito objavljuje o Uslugama, čini cjelokupni ugovor između Vas i Poliklinike Cito u vezi s Uslugama. Ako se bilo koja odredba ovog Ugovora smatra nevaljanom od strane nadležnog suda, nevaljanost takve odredbe neće utjecati na valjanost preostalih odredbi ovog Ugovora, koje ostaju na punoj snazi i učinku. Nikakvo odricanje od bilo kojeg uvjeta ovog Ugovora neće se smatrati daljnjim ili kontinuiranim odricanjem od tog ili bilo kojeg drugog uvjeta, a propust Poliklinike Cito.” da potvrdi bilo koje pravo ili odredbu iz ovog Ugovora ne predstavlja odricanje od takvog prava ili odredba. VI I Poliklinika Cito SLAŽETE SE DA BILO KOJI UZROK RADNJE KOJI PROIZLAZI IZ USLUGA ILI JE VEZANO S NJIMA MORA POČETI U ROKU OD JEDNE (1) GODINE NAKON OSTVARIVANJA UZROKA RADNJE. U protivnom, TAKAV UZROK RADNJE JE TRAJNO ZABRANJENO.

20. Odricanje

Osim kako je ovdje predviđeno, neispunjenje prava ili zahtijevanje izvršenja obveze prema ovom Ugovoru neće utjecati na sposobnost stranke da ostvari takvo pravo ili zahtijeva takvo ispunjenje u bilo kojem trenutku nakon toga niti će odricanje od povrede predstavljati odricanje od svako naknadno kršenje.

o neispunjenje i nikakvo odgađanje bilo koje strane bilo kojeg prava ili bilo koje ovlasti prema ovom Ugovoru će djelovati kao odricanje od tog prava ili ovlasti. Niti jedno ili djelomično korištenje bilo kojeg prava ili ovlasti prema ovom Ugovoru neće spriječiti daljnje korištenje tog ili bilo kojeg drugog prava dodijeljenog ovim Ugovorom. U slučaju sukoba između ovog Ugovora i bilo kojeg primjenjivog kupovnog ili drugih uvjeta, mjerodavni su uvjeti ovog Ugovora.

21. Izmjene i dopune ovog Ugovora

Poliklinika Cito zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili zamijeniti ovaj Ugovor u bilo kojem trenutku. Ako je revizija materijalna, obavijestit ćemo vas najmanje 30 dana prije stupanja na snagu novih uvjeta. Što predstavlja materijalnu promjenu odredit ćemo prema vlastitom nahođenju.

Daljnjim pristupom ili korištenjem naše web stranice nakon stupanja na snagu svih revizija, slažete se da ćete biti vezani revidiranim uvjetima. Ako se ne slažete s novim uvjetima, više niste ovlašteni koristiti Polikliniku Cito.

22. Cijeli dogovor

Ugovor predstavlja cjelokupni ugovor između vas i Poliklinike Cito u vezi s vašim korištenjem web stranice i zamjenjuje sve prethodne i istodobne pismene ili usmene ugovore između vas i Poliklinike Cito.

Možda ćete biti podvrgnuti dodatnim odredbama i uvjetima koji se primjenjuju kada koristite ili kupujete druge usluge Poliklinike Cito, koje će vam Poliklinika Cito pružiti u trenutku takve upotrebe ili kupnje.

23. Ažuriranja naših uvjeta

Možemo promijeniti našu uslugu i pravila, a možda ćemo morati unijeti izmjene u ove Uvjete kako bi oni točno odražavali našu uslugu i pravila. Osim ako zakonom nije drugačije propisano, obavijestit ćemo vas (na primjer, putem naše usluge) prije nego što promijenimo ove Uvjete i dati vam priliku da ih pregledate prije nego što stupe na snagu. Zatim, ako nastavite koristiti Uslugu, bit ćete vezani ažuriranim Uvjetima. Ako ne želite pristati na ove ili bilo koje ažurirane Uvjete, možete izbrisati svoj račun.

24. Intelektualno vlasništvo

Web stranica i njezin cjelokupni sadržaj, značajke i funkcionalnost (uključujući, ali ne ograničavajući se na sve informacije, softver, tekst, prikaze, slike, video i audio, te njihov dizajn, odabir i uređenje), vlasništvo su Poliklinike Cito, njenih davatelja licence ili drugi pružatelji takvog materijala i zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima, žigovima, patentima, poslovnoj tajni i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu ili vlasničkim pravima. Materijal se ne smije kopirati, mijenjati, reproducirati, preuzimati ili distribuirati na bilo koji način, u cijelosti ili djelomično, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Poliklinike Cito, osim i osim kako je izričito navedeno u ovim Uvjetima i odredbama. Zabranjena je svaka neovlaštena uporaba materijala.

25. Sporazum o arbitraži

Ovaj odjeljak se odnosi na sve sporove OSIM DA NE UKLJUČUJE SPOR KOJI SE ODNOSI NA ZAHTJEVE ZA ZABRANU ILI PRAVIČNU OSLUŽBU U VEZI S OVRŠOM ILI VALJANOM VAŠEG INTELEKTUALNOG PRAVA ILI Poliklinike Cito.” Izraz "spor" označava svaki spor, radnju ili drugu nesuglasicu između vas i Poliklinike Cito u vezi s Uslugama ili ovim ugovorom, bilo u ugovoru, jamstvu, deliktu, statutu, propisu, pravilniku ili bilo kojoj drugoj pravnoj ili pravednoj osnovi. “Sporu” će se dati najšire moguće značenje dopušteno zakonom.

26. Obavijest o sporu

U slučaju spora, vi ili Poliklinika Cito morate drugoj dati Obavijest o sporu, koja je pisana izjava koja navodi ime, adresu i kontakt podatke strane koja ga daje, činjenice koje su dovele do spora, i tražena olakšica. Obavijest o sporu morate poslati e-poštom na: poliklinika@cito.hr. Poliklinika Cito će vam poslati svaku obavijest o sporu poštom na vašu adresu, ako je imamo, ili inače na vašu adresu e-pošte. Vi i Poliklinika Cito pokušat ćete riješiti svaki spor neformalnim pregovorima u roku od šezdeset (60) dana od dana slanja Obavijesti o sporu. Nakon šezdeset (60) dana, Vi ili Poliklinika Cito možete započeti arbitražu.

27. Obvezujuća arbitraža

Ako vi i Poliklinika Cito ne riješite bilo koji spor neformalnim pregovorima, svaki drugi pokušaj rješavanja spora provodit će se isključivo obvezujućom arbitražom kako je opisano u ovom odjeljku. Odričete se prava da vodite parnicu (ili sudjelujete kao stranka ili član razreda) u svim sporovima na sudu pred sucem ili porotom. Spor će se riješiti obvezujućom arbitražom u skladu s pravilima trgovačke arbitraže Američke arbitražne udruge. Svaka strana može tražiti bilo kakvu privremenu ili preliminarnu zabranu od bilo kojeg nadležnog suda, prema potrebi za zaštitu prava ili imovine stranke do završetka arbitraže. Sve pravne, računovodstvene i druge troškove, naknade i izdatke koje pretrpi strana koja ima prednost snosi strana koja nije prevladala.

28. Prijave i privatnost

U slučaju da pošaljete ili objavite bilo kakve ideje, kreativne prijedloge, dizajne, fotografije, informacije, reklame, podatke ili prijedloge, uključujući ideje za nove ili poboljšane proizvode, usluge, značajke, tehnologije ili promocije, izričito se slažete da će se takvi podnesci automatski tretirati kao nepovjerljive i nevlasničke te će postati isključivo vlasništvo Poliklinike Cito bez ikakve naknade ili kredita prema vama. Poliklinika Cito i njezine podružnice neće imati nikakve obveze u vezi s takvim podnescima ili objavama i mogu trajno koristiti ideje sadržane u takvim podnescima ili objavama u bilo koje svrhe u bilo kojem mediju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, razvoj, proizvodnju i marketing proizvoda i usluge koje koriste takve ideje.

29. Promocije

Poliklinika Cito može s vremena na vrijeme uključiti natječaje, promocije, nagradne igre ili druge aktivnosti (“Promocije”) koje zahtijevaju od vas da pošaljete materijal ili informacije o sebi. Imajte na umu da sve promocije mogu biti regulirane zasebnim pravilima koja mogu sadržavati određene uvjete za ispunjavanje uvjeta, kao što su ograničenja u pogledu dobi i geografske lokacije. Odgovorni ste pročitati sva pravila promocije kako biste utvrdili ispunjavate li uvjete za sudjelovanje. Ako uđete u bilo koju promociju, suglasni ste da ćete se pridržavati i pridržavati se svih pravila o promocijama.

Dodatni uvjeti i odredbe mogu se primjenjivati na kupnju robe ili usluga na ili putem Usluga, koji su uvjeti i odredbe dio ovog Ugovora ovom referencom.

30. Tipografske pogreške

U slučaju da je proizvod i/ili usluga naveden po netočnoj cijeni ili s netočnim podacima zbog tipografske pogreške, imamo pravo odbiti ili otkazati sve narudžbe za proizvod i/ili uslugu navedene po pogrešnoj cijeni. Imat ćemo pravo odbiti ili otkazati bilo koju takvu narudžbu bez obzira na to je li narudžba potvrđena i terećena vaša kreditna kartica. Ako je vaša kreditna kartica već terećena za kupnju i vaša je narudžba otkazana, odmah ćemo dodijeliti kredit na vaš račun kreditne kartice ili drugi račun za plaćanje u iznosu naknade.

31. Razno

Ako iz bilo kojeg razloga nadležni sud utvrdi da je bilo koja odredba ili dio ovih Uvjeta neprovediva, ostatak ovih Odredbi i uvjeta nastavit će biti na punoj snazi. Svako odricanje od bilo koje odredbe ovih Općih uvjeta vrijedi samo ako je u pisanom obliku i potpisano od strane ovlaštenog predstavnika Poliklinike Cito. Poliklinika Cito će imati pravo na zabranu ili drugu pravičnu naknadu (bez obveze davanja jamstva ili jamstva) u slučaju bilo kakvog kršenja ili predviđanja kršenja s vaše strane. Poliklinika Cito upravlja i kontrolira Službu Poliklinike Cito iz svojih ureda u Hrvatskoj. Usluga nije namijenjena za distribuciju niti za korištenje od strane bilo koje osobe ili subjekta u bilo kojoj jurisdikciji ili zemlji u kojoj bi takva distribucija ili korištenje bila u suprotnosti sa zakonom ili propisima. Sukladno tome, one osobe koje odluče pristupiti usluzi Poliklinika Cito s drugih lokacija čine to na vlastitu inicijativu i isključivo su odgovorne za poštivanje lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj su lokalni zakoni primjenjivi. Ovi Uvjeti i odredbe (koji uključuju i uključuju Polikliniku Cito o privatnosti) sadrže cjelokupno razumijevanje i nadomještaju sva prethodna shvaćanja između vas i Poliklinike Cito u vezi s predmetom i ne možete ih mijenjati ili modificirati. Naslovi odjeljaka koji se koriste u ovom Ugovoru služe samo radi praktičnosti i neće im se dati nikakav pravni značaj.

32. Disclaimer

Poliklinika Cito nije odgovorna za bilo kakav sadržaj, kod ili bilo koju drugu nepreciznost.

Poliklinika Cito ne daje jamstva niti jamstva.

Poliklinika Cito ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za bilo kakvu posebnu, izravnu, neizravnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili bilo kakvu štetu
bilo što, bilo da se radi o radnji ugovora, nemaru ili drugom deliktu, koji proizlazi iz ili u vezi s korištenjem Usluge ili sadržaja Usluge. Tvrtka zadržava pravo dopune, brisanja ili izmjene sadržaja usluge u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Usluga Poliklinike Cito i njezin sadržaj pružaju se “kao što je” i “kako je dostupan” bez ikakvih jamstva ili izjava bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih. Poliklinika Cito je distributer, a ne izdavač sadržaja koje dostavljaju treće strane; kao takva, Poliklinika Cito nema uređivačku kontrolu nad takvim sadržajem i ne daje nikakva jamstva ili izjave u pogledu točnosti, pouzdanosti ili valute bilo koje informacije, sadržaja, usluge ili robe koja se pruža ili je dostupna putem usluge Poliklinike Cito. Bez ograničavanja prethodno navedenog, Poliklinika Cito izričito se odriče svih jamstava i izjava u bilo kojem sadržaju koji se prenosi na ili u vezi s uslugom Poliklinike Cito ili na stranicama koje se mogu pojaviti kao poveznice na usluzi Poliklinika Cito ili u proizvodima koji se pružaju kao dio, ili na bilo koji drugi način u vezi s uslugom Poliklinike Cito, uključujući bez ograničenja sva jamstva o mogućnosti prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nepovrijeđenju prava trećih strana. Nikakvi usmeni savjeti ili pisane informacije od Poliklinike Cito ili bilo koje od njenih podružnica, zaposlenika, službenika, direktora, agenata ili slično neće stvoriti jamstvo. Informacije o cijeni i dostupnosti podložne su promjenama bez prethodne najave. Bez ograničavanja navedenog, Poliklinika Cito ne jamči da će usluga Poliklinike Cito biti neprekidna, neoštećena, pravovremena ili bez grešaka.

33. Kontaktirajte nas

Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja.
Via Email: poliklinika@cito.hr

Želite pitati naše liječnike? Ostavite nam poruku ili nas nazovite, mi smo tu da Vam pomognemo
scroll to top arrow