Novosti Detalji Novosti
Detalji Novosti
Detalji Novosti

4m

read

Rezultati IVF programa za 2022. godinu

U godini punoj izazova, stope uspješnosti još veće!

 

Rezultati IVF programa za 2022 godinu

 

Iako je 2022. godina već daleko iza nas, prisjetili smo se svih izazova i postignuća koje smo ostvarili. Ponosni smo na činjenicu da je poliklinika Cito u 2022. godini postigla izvanredne rezultate u svojem djelovanju.

Fokus nam je prvenstveno bio na poboljšanju kvalitete zdravstvene skrbi za sve naše pacijente, što je rezultiralo još većim stopama uspješnosti.

Jedan od prioriteta je bio i poboljšanje dostupnosti zdravstvene skrbi uz skraćeno vrijeme čekanja na termin pregleda. U tu svrhu napravili smo novu web stranicu, sa svim potrebnim informacijama te potpuno prilagođenu našim pacijentima za jednostavnu on-line rezervaciju termina.

Ponosni smo i na to što smo uveli najnoviju opremu i tehnologiju u kliniku. Uz najnaprednije alate na tržištu možemo osigurati najbolje moguće ishode za naše pacijente.

Kao vodeći u sektoru, specijalizirani smo za uspješno liječenje i najsloženijih slučajeva neplodnosti zahvaljujući iskusnim stručnjacima, naprednom embriološkom laboratoriju i više od 20 godina iskustva. Kontinuirano radimo na tome da zanesete u najkraćem mogućem roku.

U nastavku ćete pronaći stope trudnoća poliklinike Cito iz programa medicinski potpomognute oplodnje za 2022. godinu.

Koje su stope uspjeha u Poliklinici Cito?

Svaka metoda liječenja neplodnosti nudi različite šanse za uspjeh. Dob pacijentice je odlučujući čimbenik jer od 35. godine reproduktivni potencijal ženskih jajnih stanica opada. Donosimo vam rezultate za najčešće korištene metode u poliklinici Cito.

AIH (Inseminacija) – stopa uspješnosti 23%

Inseminacija je najmanje složen tretman, a obično se provodi do 40. godine života. Ovaj tretman nudi optimalne stope do trećeg ili četvrtog pokušaja uz uvjet urednog nalaza spermiograma.

aih

In vitro fetrilizacija (IVF) – stopa uspješnosti i do 62%

 

Jajnce stanice s vremenom gube na kvaliteti što je dio ireverzibilnog procesa koji ima tendenciju intenziviranja nakon 35. godine života.

Kako se izračunava stopa uspješnosti

 

Ovi podaci odnose se na pozitivan rezultat hormona Beta hCG, mjeren od 14. dana od embrio transfera. Prikazani rezultati su za period 01.01.2022-31.12.2022

Nadamo se da će konstantne inovacije i uspjesi koje ostvarujemo poboljšati vašu zdravstvenu skrb. Brinemo o Vama i Vašoj budućnosti i radujemo se susretu s Vama.

Želite pitati naše liječnike? Ostavite nam poruku ili nas nazovite, mi smo tu da Vam pomognemo
scroll to top arrow