Disclaimer

Disclaimer

Poliklinika Cito vam ovim putem odobrava pristup www.cito.hr (“web stranica”) i poziva vas da kupite usluge koje se ovdje nude.

1. Definicije i ključni pojmovi

Kako bi se stvari objasnile što je moguće jasnije u ovom Odricanju od odgovornosti, svaki put kada se bilo koji od ovih pojmova spominje, strogo su definirani kao:

  • Kolačić: mala količina podataka koje generira web stranica i sprema ih vaš web preglednik. Koristi se za identifikaciju vašeg preglednika, pružanje analitike, pamćenje informacija o vama kao što su vaše jezične postavke ili podaci za prijavu.
  • Tvrtka: kada se u ovoj politici spominje “Tvrtka”, “mi”, “nas” ili “naš”, to se odnosi na Polikliniku Cito, Moliških Hrvata 4, 21000 Split koja je odgovorna za vaše podatke prema ovom Odricanju od odgovornosti.
  • Usluga: odnosi se na uslugu koju pruža Poliklinika Cito kako je opisano u relativnim uvjetima (ako je dostupno) i na ovoj platformi.
  • Web stranica: stranica Poliklinike Cito.” kojoj se može pristupiti putem ovog URL-a: www.cito.hr
  • Vi: osoba ili subjekt koji je registriran u Poliklinici Cito za korištenje Usluga.
2. Ograničenom odgovornošću

Poliklinika Cito nastoji redovito ažurirati i/ili nadopunjavati sadržaj web stranice. Unatoč našoj brizi i pažnji, sadržaj može biti nepotpun i/ili netočan.

Materijali ponuđeni na web stranici nude se bez ikakvog jamstva ili zahtjeva za njihovu ispravnost. Ovi se materijali mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave Poliklinike Cito.

Konkretno, sve cijene na web stranici su navedene uz greške u tipkanju i programiranju. Ne preuzima se odgovornost za posljedice takvih pogrešaka. Na temelju takvih pogrešaka ne sklapa se sporazum.

Poliklinika Cito ne snosi nikakvu odgovornost za hiperveze na web stranice ili usluge trećih strana uključene na web stranicu. S naše web stranice možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze na takve vanjske stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne poveznice na korisne i etičke web stranice, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih stranica. Ove veze na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na tim stranicama. Vlasnici web-mjesta i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne najave i mogu se dogoditi prije nego što budemo imali priliku ukloniti vezu koja je možda postala 'loša'.

Također imajte na umu da kada napustite našu web stranicu, druge stranice mogu imati drugačija pravila privatnosti i uvjete koji su izvan naše kontrole. Obavezno provjerite Pravila privatnosti ovih web-mjesta kao i njihove "Uvjete pružanja usluge" prije nego što se upustite u bilo koju tvrtku ili učitate bilo kakve informacije.

3. Veze na druge web stranice Odricanje od odgovornosti

Ovo odricanje od odgovornosti odnosi se samo na Usluge. Usluge mogu sadržavati poveznice na druge web stranice kojima Poliklinika Cito ne upravlja niti ih kontrolira. Nismo odgovorni za sadržaj, točnost ili mišljenja izražena na takvim web stranicama, a takva web-mjesta ne istražujemo, ne nadziremo ili provjeravamo točnost ili potpunost s naše strane. Imajte na umu da kada koristite vezu za prijelaz s Usluga na drugu web stranicu, naša Pravila privatnosti više nisu na snazi. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj web stranici, uključujući one koje imaju vezu na našoj platformi, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te web stranice. Takve treće strane mogu koristiti vlastite kolačiće ili druge metode za prikupljanje podataka o vama. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Politiku privatnosti i Uvjete svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

4. Odricanje od odgovornosti za pogreške i propuste

Poliklinika Cito nije odgovorna za bilo kakav sadržaj, kod ili bilo koju drugu nepreciznost.

Poliklinika Cito ne daje jamstva niti jamstva.

Poliklinika Cito ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za bilo kakvu posebnu, izravnu, neizravnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili bilo kakvu štetu, bilo u radnji ugovora, nemara ili drugog delikta, koja proizlazi iz ili u vezi s korištenjem Usluge ili sadržaj Usluge. Poliklinika Cito zadržava pravo dopune, brisanja ili izmjene sadržaja na Servisu u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

5. Općenito odricanje od odgovornosti

Usluga Poliklinike Cito i njezin sadržaj pružaju se “kao što je” i “kako je dostupan” bez ikakvih jamstva ili izjava bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih. Poliklinika Cito je distributer, a ne izdavač sadržaja koje dostavljaju treće strane; kao takva, Poliklinika Cito nema uređivačku kontrolu nad takvim sadržajem i ne daje nikakva jamstva ili izjave u pogledu točnosti, pouzdanosti ili valute bilo koje informacije, sadržaja, usluge ili robe koja se pruža ili je dostupna putem usluge Poliklinike Cito. Bez ograničavanja prethodno navedenog, Poliklinika Cito izričito se odriče svih jamstava i izjava u bilo kojem sadržaju koji se prenosi na ili u vezi s uslugom Poliklinike Cito ili na stranicama koje se mogu pojaviti kao poveznice na usluzi Poliklinika Cito ili u proizvodima koji se pružaju kao dio, ili na bilo koji drugi način u vezi s uslugom Poliklinike Cito, uključujući bez ograničenja sva jamstva o mogućnosti prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nepovrijeđenju prava trećih strana. Nikakvi usmeni savjeti ili pisane informacije od Poliklinike Cito ili bilo koje od njenih podružnica, zaposlenika, službenika, direktora, agenata ili slično neće stvoriti jamstvo. Informacije o cijeni i dostupnosti podložne su promjenama bez prethodne najave. Bez ograničavanja navedenog, Poliklinika Cito ne jamči da će usluga Poliklinike Cito biti neprekidna, neoštećena, pravovremena ili bez grešaka.

6. Odricanje od odgovornosti

Sva prava intelektualnog vlasništva u vezi s ovim materijalima pripadaju Poliklinici Cito. Kopiranje, distribucija i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pisanog dopuštenja Poliklinike Cito, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako za određene materijale nije drugačije navedeno.

7. Zdravstveno otkrivanje

Informacije na ovoj web stranici, kao što su tekst, grafike, slike i drugi materijali koje je izradila Poliklinika Cito ili dobiveni od davatelja licence Poliklinike Cito.” i ostali materijali sadržani na Poliklinici Cito (zajedno, “sadržaj”) namijenjeni su isključivo informativne svrhe i ne smiju se koristiti kao zamjena za profesionalni savjet i/ili informacije, jer će se okolnosti razlikovati od osobe do osobe. Ne biste trebali djelovati ili se oslanjati na ove informacije bez traženja stručnog savjeta. Nemojte pokušavati bilo koju od predloženih radnji, rješenja, lijekova ili uputa koje se nalaze na ovoj web stranici bez prethodnog savjetovanja s kvalificiranim stručnjakom. Materijali nisu namijenjeni niti predstavljaju stručne savjete koji se mogu primijeniti. Prijenos ovih informacija nije namijenjen stvaranju odnosa profesionalaca i klijenata između Level Up Enterprises i vas. Vlasnici, urednici, suradnici, administratori i ostalo osoblje Level Up Enterprises nisu kvalificirani profesionalci i jednostavno prikupljaju informacije pronađene na internetu samo u informativne svrhe.

Ako mislite da biste mogli imati hitnu medicinsku pomoć, odmah nazovite svog liječnika ili hitnu. Poliklinika Cito ne preporučuje niti podržava bilo kakve specifične testove, liječnike, proizvode, postupke, mišljenja ili druge informacije koje se mogu spomenuti na web stranici. Oslanjanje na bilo koju informaciju koju daju Poliklinika Cito, zaposlenici Poliklinike Cito, drugi koji se pojavljuju na web stranici na poziv Poliklinike Cito ili drugi posjetitelji web stranice isključivo je na vlastitu odgovornost.

8. Pravna objava

Materijali, bilo koji komentari ili informacije koje daje Poliklinika Cito samo su u obrazovne svrhe i ništa što se prenosi ili pruža ne smije se smatrati pravnim, računovodstvenim ili poreznim savjetom. Odgovorni ste za sve što možete učiniti s informacijama koje dobijete od Poliklinike Cito. Kao takav, posjetom i korištenjem ove web stranice potvrđujete i slažete se da vas je procijenio kvalificirani pravni stručnjak (tj. vaš odvjetnik) koji vam je dao privolu za sudjelovanje u bilo kojoj pravnoj aktivnosti.

Obratite se svom odvjetniku, računovođi ili poreznom stručnjaku sa svim specifičnim pitanjima koja imate u vezi s dostavljenim informacijama, a koje su pravne, računovodstvene ili porezne prirode.

9. Obrazovno otkrivanje

Sve informacije koje pruža Poliklinika Cito samo su u obrazovne svrhe i ne smiju se tumačiti kao preporuka za određeni plan liječenja, proizvod ili postupak. Poliklinika Cito je distributer, a ne izdavač sadržaja koje dostavljaju treće strane; kao takva, Poliklinika Cito nema uređivački nadzor nad takvim sadržajem i ne jamči niti predstavlja točnost, pouzdanost ili valutu bilo koje informacije ili obrazovnog sadržaja koji se pruža putem Poliklinike Cito ili je dostupan putem Poliklinike Cito. Bez ograničavanja prethodno navedenog, Poliklinika Cito se izričito odriče svih jamstava i izjava u bilo kojem sadržaju koji se prenosi na Poliklinici Cito ili u vezi s njom ili na stranicama koje se mogu pojaviti kao poveznice na Poliklinici Cito, ili u proizvodima koji se pružaju kao dio ili na neki drugi način u vezi s Poliklinikom Cito. Nikakvi usmeni savjeti ili pisane informacije Poliklinike Cito ili bilo koje od njenih podružnica, zaposlenika, službenika, direktora, agenata ili slično neće stvoriti jamstvo.

10. Vaš pristanak

Ažurirali smo našu izjavu o odricanju od odgovornosti kako bismo vam pružili potpunu transparentnost o tome što se postavlja kada posjetite našu stranicu i kako se koristi. Korištenjem naše web stranice, registracijom računa ili kupnjom, ovime pristajete na naše Odricanje od odgovornosti i prihvaćate njegove uvjete.

11. Promjene našeg odricanja od odgovornosti

Trebamo li ažurirati, dopuniti ili napraviti bilo kakve promjene u ovom dokumentu tako da točno odražavaju našu uslugu i pravila.
Osim ako nije drugačije propisano zakonom, te promjene bit će istaknute ovdje. Zatim, ako nastavite koristiti Uslugu, bit ćete vezani ažuriranim Odricanjem od odgovornosti. Ako ne želite pristati na ovo ili bilo koje ažurirano Odricanje od odgovornosti, možete izbrisati svoj račun.

12. Kontaktirajte nas

Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Odricanjem od odgovornosti.
Via Email: poliklinika@cito.hr

Želite pitati naše liječnike? Ostavite nam poruku ili nas nazovite, mi smo tu da Vam pomognemo